
BOLOS DE CASAMENTO EXCLUSIVOS


SOBRE NÓS
GABRIELA PINTO - CONFEITEIRA
Nascida no Brasil, Gabriela iniciou sua trajetória profissional longe da cozinha, com graduação em Comunicação Social e pós-graduação em Marketing. Após alguns anos de experiência profissional na área, Gabriela assumiu a gastronomia como hobby e por influência do pai, e o prazer de ver a reação imediata de felicidade dos clientes contribuiu muito para essa paixão.
Gabriela se formou em Confeitaria pela Escola de Confeitaria Diego Lozano (Brasil) e pela Chocolate Academy Callebaut (Bélgica), com especialização em Cake Design pela Le Cordon Bleu e Confeitaria Francesa pela École Lenôtre (França).
Fundou a empresa Cacau Confeitaria (Brasil), onde foi chef confeiteira, prestou consultoria gastronômica para empresas, foi instrutora de cozinha em escolas e hotéis-escola, desenvolveu e dirigiu cursos online na área e desenvolveu um curso superior de docência em gastronomia.
Em Portugal, a Chef Gabriela Pinto é reconhecida pelas criações inovadoras da sua marca "Mon Sucré", uma doçaria clássica de inspiração francesa comprometida com a excelência culinária.
TRABALHOS RECENTES
PORTFÓLIO









PROCESSO
COMO TRABALHAMOS JUNTOS PARA CRIAR SEU BOLO DE CASAMENTO
1. AVAILABILITY
The first step is to check our availability to be party of your day.
As we work with unique cakes, our order intake for each date is limited.
4. DEPOSIT
Are you happy with everything and want to move on? We'll send you the Terms and Conditions to read and sign, as it will be a legal agreement between us. At this stage, you'll need to pay 30 per cent of the fee. Your date is officially booked!
7. LAST PAYMENT
With 15 days to go, we'll contact you to briefly discuss the design of the cake to make sure nothing has changed. At this point, the final price must be paid in order to confirm the service.
2. MEETING
Now it's time for us to get to know each other and talk about your wedding. We'll arrange an online meeting to discuss some ideas regarding the cake design . If you have a wedding organiser, we can hold the meeting directly with them.
5. DESIGN
The cake design proposal will be sent to you within 30 days of the meeting with a sketch that we can alter until you are 100% satisfied with the final design.
8. DETAILS
Up to a week before the event, you will need to share with us the contact details of the person who will be responsible for receiving the cake.
3. CAKE SERVICE PROPOSAL
After the meeting, we'll be able to give you a quote for your cake. We don't offer standardised quotes. Each cake is unique and personalised to meet your expectations and wishes.
6. TASTING
As soon as you book the service, we will send you information about the dates for the tasting. We will have up to 3 flavours of cakes at your disposal, which you can choose from the menu.
9. THE BIG DAY
The day has come! Because they are delicate cakes, we guarantee the service of delivering and finalising the cake at the venue.
VAMOS FALAR SOBRE SEU BOLO?
Espero conhecê-lo em breve e fazer parte do seu dia especial.
